Back to Home

Celestron Forum Message

Forums: Atm · Astrophotography · Blackholes · Blackholes2 · CCD · Celestron · Domes · Education
Eyepieces · Meade · Misc. · God and Science · SETI · Software · UFO · XEphem
RSS Button

Home | Discussion Forums | Celestron Equipment Discussion | Post
Login

Be the first pioneers to continue the Astronomy Discussions at our new Astronomy meeting place...
The Space and Astronomy Agora
Problem With Battery Pack Connection

Forum List | Follow Ups | Post Message | Back to Thread Topics
Posted by Darla McCrumb on May 6, 2004 13:17:50 UTC

last November we used our nexstar 114gs with the battery pack I don't have the electrical hook-up.
I covered it for the winter, placed it in a corner upstairs, and low and behold this spring the cord that connects into the telescope will not seat properly. It does not hold when I try to plug it in and if I hold it in the connection it will NOT power the computer pad. I changed the batteries so it is not the battery. I've contacted Celestron and they have not replied. I bought the telescope over the internet so I do not have a dealer to take it to. any suggestions or help would be greatly appreciated. thank you

Follow Ups:

Login to Post
Additional Information
Google
 
Web www.astronomy.net
DayNightLine
About Astronomy Net | Advertise on Astronomy Net | Contact & Comments | Privacy Policy
Unless otherwise specified, web site content Copyright 1994-2019 John Huggins All Rights Reserved
Forum posts are Copyright their authors as specified in the heading above the post.
"dbHTML," "AstroGuide," "ASTRONOMY.NET" & "VA.NET"
are trademarks of John Huggins