Back to Home

Meade Forum Message

Forums: Atm · Astrophotography · Blackholes · Blackholes2 · CCD · Celestron · Domes · Education
Eyepieces · Meade · Misc. · God and Science · SETI · Software · UFO · XEphem
RSS Button

Home | Discussion Forums | Meade Equipment Discussion | Post
Login

Be the first pioneers to continue the Astronomy Discussions at our new Astronomy meeting place...
The Space and Astronomy Agora
LX200 GPS, Autostar II And Firmware Problems

Forum List | Follow Ups | Post Message | Back to Thread Topics
Posted by Mark on August 20, 2005 06:35:13 UTC

I was wondering if anyone has any ideas about the problem I’m having with my Autostar II. I was in the middle of an upgrade and the scope was turned off before it could complete the download. I know I know.. this shouldn’t have happened but to make a long story short it just did.

Is there a hidden command or procedure that I need to allow me to start the download over or am I hosed and looking at sending the parts to Meade?

Upon power up the display comes up with “LX200 GPS © 2001 MEADE” none of the buttons work or have any effect. I have tried to communicate with Autostar Suite as well as HyperTerminal. I’m pretty confident that the comms setup is good as it was working before the power outage.

Thanks in advance for any help

Follow Ups:

Login to Post
Additional Information
Google
 
Web www.astronomy.net
DayNightLine
About Astronomy Net | Advertise on Astronomy Net | Contact & Comments | Privacy Policy
Unless otherwise specified, web site content Copyright 1994-2021 John Huggins All Rights Reserved
Forum posts are Copyright their authors as specified in the heading above the post.
"dbHTML," "AstroGuide," "ASTRONOMY.NET" & "VA.NET"
are trademarks of John Huggins