Back to Home

Meade Forum Message

Forums: Atm · Astrophotography · Blackholes · Blackholes2 · CCD · Celestron · Domes · Education
Eyepieces · Meade · Misc. · God and Science · SETI · Software · UFO · XEphem
RSS Button

Home | Discussion Forums | Meade Equipment Discussion | Post
Login

Be the first pioneers to continue the Astronomy Discussions at our new Astronomy meeting place...
The Space and Astronomy Agora
LX200 10" "motor Stalled"

Forum List | Follow Ups | Post Message | Back to Thread Topics
Posted by Robert Lane on April 12, 2003 15:20:03 UTC

I purchased a LX200 GPS 10" on March 27. The first two night with the scope it performed perfectly. On the third night, while tracking M82, I was sitting at my chart table when the scope began slewing in the RA to the south. After it travelled approx 135 degrees it shut down. I re-initialized it and while it was setting itself up and trying to find True N it again began slewing south, travelling approximately 135 degrees from noth, and Autostar read "motor stalled". I've tried recalibrating sensors, factory reset, etc, to no avail. Anyone else have experience with this problem? Also if I have to return it to Meade for repair what is a resonable time for them to ship it back? Crossing my fingers in Ft Worth.

Thanks
Bob

Follow Ups:

Login to Post
Additional Information
Google
 
Web www.astronomy.net
DayNightLine
About Astronomy Net | Advertise on Astronomy Net | Contact & Comments | Privacy Policy
Unless otherwise specified, web site content Copyright 1994-2022 John Huggins All Rights Reserved
Forum posts are Copyright their authors as specified in the heading above the post.
"dbHTML," "AstroGuide," "ASTRONOMY.NET" & "VA.NET"
are trademarks of John Huggins