Back to Home

Celestron Forum Message

Forums: Atm · Astrophotography · Blackholes · Blackholes2 · CCD · Celestron · Domes · Education
Eyepieces · Meade · Misc. · God and Science · SETI · Software · UFO · XEphem
RSS Button

Home | Discussion Forums | Celestron Equipment Discussion | Post
Login

Be the first pioneers to continue the Astronomy Discussions at our new Astronomy meeting place...
The Space and Astronomy Agora
C-14 Repair

Forum List | Follow Ups | Post Message | Back to Thread Topics | In Response To
Posted by John E. Siers on August 16, 2001 19:27:05 UTC

Steve:

My boss, who is also an amateur astronomer, has an old C-14, and he broke some sort of bracket on the tripod. He took the broken part with him on a business trip we made to California and we stopped at the Celestron plant. They gave him a new replacement part on the spot -- no charge, even though the telescope was over 20 years old!

Encouraged by that, I sent them the drive base from my Ultima Eight that had just stopped working. They replaced the electronics board -- again, no charge!

Of course, that was the OLD Celestron (before Tasco bought them out). Don't know if they still have that kind of customer service.

I'm new on this forum -- spent many years on the old Compuserve astronomy forum before finding out about this one; but I notice you posted back in June, and you've probably gotten the answer already. If not, give Celestron a try.

Clear Skies,
John Siers

Follow Ups:

    Login to Post
    Additional Information
    Google
     
    Web www.astronomy.net
    DayNightLine
    About Astronomy Net | Advertise on Astronomy Net | Contact & Comments | Privacy Policy
    Unless otherwise specified, web site content Copyright 1994-2019 John Huggins All Rights Reserved
    Forum posts are Copyright their authors as specified in the heading above the post.
    "dbHTML," "AstroGuide," "ASTRONOMY.NET" & "VA.NET"
    are trademarks of John Huggins