Back to Home

Celestron Forum Message

Forums: Atm · Astrophotography · Blackholes · Blackholes2 · CCD · Celestron · Domes · Education
Eyepieces · Meade · Misc. · God and Science · SETI · Software · UFO · XEphem
RSS Button

Home | Discussion Forums | Celestron Equipment Discussion | Post
Login

Be the first pioneers to continue the Astronomy Discussions at our new Astronomy meeting place...
The Space and Astronomy Agora
HELP WITH MY CELESTAR C8

Forum List | Follow Ups | Post Message | Back to Thread Topics
Posted by Ferran on February 17, 2008 21:35:43 UTC

Hi friends.

To begin, my name is Ferran Ginebrosa, amateur astronomer from Lliša d'Amunt (near of Barcelona), in Spain.

I have a problem with my Celestron CELESTAR C8 (model 1997). It was adapting an autoguide system to the mount, and when it was already finishing, at the moment that I verifing with my tester the switch of the motors, the system don┤t work, the system led turned off, and all the system functions stoped.
I need urgent aid, I will thank for any aid. The board is a TM5-3 of Tangent.

Many thanks.

Ferran.

Follow Ups:

Login to Post
Additional Information
Google
 
Web www.astronomy.net
DayNightLine
About Astronomy Net | Advertise on Astronomy Net | Contact & Comments | Privacy Policy
Unless otherwise specified, web site content Copyright 1994-2018 John Huggins All Rights Reserved
Forum posts are Copyright their authors as specified in the heading above the post.
"dbHTML," "AstroGuide," "ASTRONOMY.NET" & "VA.NET"
are trademarks of John Huggins